Recepty

Na samém konci roku 2003 jsem se odstěhoval do vlastního, s postupem času jsem si začal vařit sám a velice jsem si vaření oblíbil. Rád bych se s Vámi podělil o nejvydařenější recepty, které jsem zatím vyzkoušel.

treska-s-kuskusem/thumbs/20080211_8150_small.jpeg

Treska s kuskusem (11.  2. 2008)

Velmi rychlý recept na tresku s kuskusem můžu rozhodně doporučit. Je to výborné!

Jehněčí s brambůrky a cibulkou (3. 12. 2006)

Jezdíte do Beskyd? Fakt? No tak to si určitě někdy přivezte mněhně a uvařte si Jehněčí s brambůrky a cibulkou! :)

jehneci_s_bramburky_a_cibulkou/thumbs/20061202_3768_small.jpeg
zapecene_testoviny_s_brokolici_a_kuretem/thumbs/20050409_2999_small.jpeg

Zapečené těstoviny s brokolicí a kuřetem (9.  4. 2005)

Recept je stejně jako přechozí inspirován časopisem Apetit (srpen 2004, str. 20).

Zapečená uzená ryba s rajčaty (2. 4. 2005)

Uzená treska, rajčata, špenát a sýrová omáčka vytvoří po zapečení fantastický koncert chutí. Recept vyšel v březnovém čísle časopisu Apetit. Určitě ho vyzkoušejte.
zapecena_ryba_s_rajcaty/thumbs/20050402_2923_small.jpeg
burty_na_pive/thumbs/20040515_8948_small.jpeg

Buřty na černém pivě (15. 5. 2004)

Jednoduchý recept na chutnou teplou večeři. Potřebujete jen buřty, papriky, cibuli, kečup, pivo a zhruba hodinu času. Máte-li, chuť pokračujte ve čtení...

Španělská tortilla de patatas (27. 7. 2004)

Tohle může být lehká večeře nebo oběd. Recept jsme našli v Delvitím plátku (jak se tomu tóóóó?). Název je trošku vznosný na to, jaké suroviny se do toho dávají - žádnou tortilu tam nenajdete, ale je to vcelku rychlé a hlavně výborné!
spanelska_tortilla_de_patatas/thumbs/20040712_9670_small.jpeg